aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε «δώρο» του... διαιτητή η Ξάνθη τούμπαρε τον Ατρόμητο!

Με «δώρο» του… διαιτητή η Ξάνθη τούμπαρε τον Ατρόμητο!

Ξάνθη για πεντάδα! Οι Ακρίτες επικράτησαν 2-1 του Ατρόμητου σε ένα ματς που πράγματι ήταν καλύτεροι, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα μάλιστα με ανατροπή, ωστόσο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής, Σκουλάς. 

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες άνοιξαν πολύ νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 5’ με γκολ του Κουλούρη έπειτα από πάσα «πάρε-βάλε» του Βασιλακάκη, αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στην ισοφάριση στο 35’ με γκολ του Ντουρίτσκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν την κατάσταση, αλλά τελικά το παιχνίδι κρίθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 58’ ο Κάστρο έπεσε εντελώς μόνος του μέσα στην περιοχή, χωρίς να τον ακουμπήσει κάποιος, ο Έλληνας διαιτητής υπέπεσε σε ένα από τα πιο… αστεία λάθη της σεζόν και ο παίκτης που κέρδισε το σφύριγμα έκανε το 2-1.

Με αυτό το τρίποντο, οι Ακρίτες έφτασαν τους 23 βαθμούς, ο Ατρόμητος έπεσε στην 4η θέση μένοντας στους 29 βαθμούς, με την τελευταία του νίκη να είναι στις 9/12/18 κόντρα στον Άρη στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81′ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (65′ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς (74′ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63′ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46′ Γιαννούλης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ