aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε αλλαγές, αλλά τον ίδιο στόχο ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές, αλλά τον ίδιο στόχο ο Ολυμπιακός

Μεταγραφές (λογικά) τέλος στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Οι Πειραιώτες, μετά την 20η πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1).

Μπορεί να πρόκειται για έναν εκ των νεοφώτιστων της κατηγορίας, όμως ο ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι «σκληρό καρύδι» από την περσινή σεζόν και δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στα Γιάννενα χωρίς τους Σα και Μασούρα, καθώς ο πρώτος είναι άρρωστος και ο δεύτερος έχει ένα θεματάκι τραυματισμού.

Κάπως έτσι επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τζολάκης, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης. Οι υπόλοιποι εννιά της ενδεκάδας είναι οι Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Καφού, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Σουντανί, Κάιπερς και Χασάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ