aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με 3-5-2 και στη Λεωφόρο η ΑΕΚ

Σε διάταξη 3-5-2 σκέφτεται να «κατεβάσει» την ΑΕΚ και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο τεχνικός της Ένωσης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ξανά την πετυχημένη… συνταγή των τριών τελευταίων παιχνιδιών, και αυτό είναι μία αίσθηση που υπάρχει και στα αποδυτήρια, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως το σχήμα με τρεις στόπερ δοκιμάστηκε περισσότερο στα ματς με Πανιώνιο και Μίλαν, αφού με τον ΠΑΟΚ, μετά την αποβολή του Αραούχο, ο Χιμένεθ άλλαξε τον σχηματισμό. Όπως και να έχει, όμως, το 3-5-2 θεωρείται πετυχημένη συνταγή και ο Ισπανός προπονητής φαίνεται πως θα το διατηρήσει και στη Λεωφόρο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της 11άδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι διεκδικούν επιστροφή στο αρχικό σχήμα, στο κέντρο της άμυνας, αφού αμφότεροι είναι και πάλι «ετοιμοπόλεμοι».

Μένει να δούμε, επίσης, ποιος θα είναι ο τρίτος της μεσαίας γραμμής. Σιμόες και Γαλανόπουλος (που θα πάρει, φυσικά, τη θέση του μεγάλο άτυχου, Γιάκομπ Γιόχανσον) έχουν «κλειδώσει» εκεί. Και τέλος, όσον αφορά την επίθεση, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως εκεί θα παίξουν, εκτός απροόπτου, Λάζαρος, Λιβάγια και Μπακασέτας, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ