aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Με 20 εκατ. ευρώ ο Τζόλης είναι η καλύτερη επιλογή για αντι-Σάντσο στην Ντόρτμουντ»

«Με 20 εκατ. ευρώ ο Τζόλης είναι η καλύτερη επιλογή για αντι-Σάντσο στην Ντόρτμουντ»

Την περίπτωση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη παρακολουθεί η Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που το καλοκαίρι αποχωρήσει ο Τζέιντον Σάντσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του έχει κάνει «μεγαθήρια» της Ευρώπης να τον βάλουν στην ατζέντα τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Ντόρτμουντ είναι δύο από τις ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες παρακολουθούν την πορεία του Χρήστου Τζόλη, με τους Γερμανούς μάλιστα να τον προορίζουν ως αντικαταστάτη του Σάντσο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Talent Watch», ο νεαρός φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται στη λίστα των Βεστφαλών και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην έξοδο, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί φαβορί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Γερμανοί θεωρούν ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν η απόκτηση του Τζόλη έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Χρήστου Τζόλη συνδέεται με την Ντόρτμουντ, καθώς από το Νοέμβρη οι Βεστφαλοί είχαν τσεκάρει την περίπτωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ