aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜατιές του Ερυθρού Αστέρα και σε Βούκοβιτς!

Ματιές του Ερυθρού Αστέρα και σε Βούκοβιτς!

Την περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς παρακολουθεί από πολύ κοντά ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος ψάχνει τρόπο να δυναμώσει ενόψει των αναμετρήσεων για τους «32» του Europa League.

Όπως γράφεται στην Σερβία, ο αμυντικός του Ολυμπιακού θεωρείται «τελειωμένος» από τους Πειραιώτες, αφού φέρεται να ζητάει μία μικρή αποζημίωση για να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα του Τάκη Λεμονή.

Όπως υποστηρίζουν οι Σέρβοι, ο Βούκοβιτς έχει ήδη πολλές προτάσεις στα χέρια του, όμως αυτό που τον ενδιαφέρει πρώτιστα είναι να παίζει βασικός, ώστε να μην χάσει τη θέση του στην Εθνική ενόψει Μουντιάλ.

Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο και με τον Μπεν, ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την περίπτωση του και όπως τονίζεται θα κάνει την κίνηση του, ειδικά αν ο Βούκοβιτς αποκτήσει την ελευθερία.

Τα σερβικά ρεπορτάζ μάλιστα υπενθυμίζουν ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν να πάει στον Ερυθρό Αστέρα και το καλοκαίρι του 2013, όμως η αρχική συμφωνία είχε χαλάσει, όταν τελικά οι Σέρβοι είχαν επιλέξει τον Νόβακ Μαρτίνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ