aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μαρτύριο τέλος με αξιοπρέπεια

Το μαρτύριο στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε τέλος για τον Ολυμπιακό με μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά απο την Γιουβέντους. Η Ιταλική ομάδα προηγήθηκε γρήγορα με τον Κουαδράδο (15΄), ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες και δοκάρι να ισοφαρίσει αλλά τελικά στο 89΄δέχθηκε και δεύτερο γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 0-2.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τις καλοκαιρινές επιτυχίες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε στον όμιλο με την χειρότερη συγκομιδή των πρωταθλητών Ελλάδας στην ιστορία τους. Μόνο ο βαθμός κόντρα στην Μπαρτσελόνα μένει για τον Ολυμπιακό που ναι μεν ήταν στον χειρότερο δυνατό όμιλο που θα μπορούσε να του τύχει όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει έστω κάτι καλύτερο.

Κόντρα στην Γιουβέντους οι παίκτες του Τάκη Λεμονή που επέλεξε το 4-3-3 μπήκαν αρκετά καλά στο πρώτο 10λεπτο όμως οι λάθος αντιδράσεις στο 15΄του Ομάρ και του Κούτρη έφεραν το γκολ του Κουαδράδο βάζοντας απο νωρίς τον Ολυμπιακό στο κυνήγι του σκόρ.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν τελείως τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια με τους Ιταλούς να ψάχνουν και δεύτερο γκολ για να έρθει στο 41΄η μεγάλη ευκαιρία του Τζούρτζεβιτς που είδε τον Σέζνι να του κλέβει το γκολ.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι απο την Γιουβέντους, η είσοδος του Μάριν έδωσε πνοή, αλλά και των Φορτούνη, Μπεν λίγο αργότερα, με τον Ολυμπιακό να φτάνει δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση (με Μάριν στο 58΄και Μπεν στο 82΄που είχε δοκάρι) αλλά την Γιούβε στην κόντρα στο 89΄με τον Μπερναντέσι να σκοράρει για το τελικό 0-2. Το φετινό μαρτύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με ήττα, αλλά αυτή τη φορά με αξιοπρέπεια απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο για έναν Ολυμπιακό που άξιζε κάτι καλύτερο αλλά δεν μπόρεσε να το πάρει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. ΛΕΜΟΝΗΣ): Προτό , Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (62΄Φορτούνης), Σεμπά (46΄Μάριν), Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (69΄Μπεν)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ. ΑΛΕΓΚΡΙ): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κεντίρα, Κουαδράδο (84΄Μπερναντέσι), Ιγκουαϊν, Ντιμπάλα (63΄Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι (70΄ Ρουγκάνι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ