aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος με PSV ο Αβραάμ ο Σωκράτης θα μπορεί...

Μαρτίνς: «Στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος με PSV ο Αβραάμ ο Σωκράτης θα μπορεί να παίξει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την κατάστασή του καθώς και για το επίπεδο ετοιμότητας του Σωκράτη ενόψει PSV.

Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον Ανδρούτσο: Νιώθει πολύ αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως όταν είναι καλά μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Νιώθει πολύ σίγουρος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Σήμερα έπρεπε να ξεκουράσουμε άλλους παίκτες. Έπαιξε και στόπερ και κεντρικός χαφ αλλά είχε λιγότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες και παρόλα αυτά πήγε καλά.

Τον Σωκράτη και τον τραυματισμό του Αβραάμ ενόψει PSV: Ο Σωκράτης έρχεται από μία περίοδο χωρίς αγώνες. Όμως είμαστε σίγουροι πως μέχρι το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν θα μπορεί να παίξει. Περιμένουμε να δούμε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος για την Αϊντχόφεν ο Σωκράτης θα μπορεί να παίξει.

Τις μεταγραφές: Είναι πολύ καλή η αίσθηση που έχω μετά την περίοδο των μεταγραφών. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πλήρης. Είχαμε περισσότερους παίκτες από το συνηθισμένο. Και αυτό διότι ξεκινήσαμε περίοδο χωρίς προετοιμασία και με τρεις διοργάνωσεις. Η ομάδα είναι πλήρης. Δεν σκέφτεται μόνο το σήμερα αλλά ‘χτίζουμε’ και το μέλλον και τις ανάγκες μας και προσπαθούμε να τα προετοιμάσουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ