aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη ένας ευρωπαϊκός τίτλος»

Μαρτίνς: «Όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη ένας ευρωπαϊκός τίτλος»

Η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου αποτελεί το μεγάλο όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του στη Nova.

Ο Πορτογάλος προπονητής ευχήθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τότε που ανέλαβε την ομάδα και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν σε μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για:

-τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όπως όλοι ξέρουμε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας πρόεδρος με πολύ μεγάλο πάθος για τον Ολυμπιακό. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Μας παρέχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για να δουλέψουμε όπως πρέπει. Σαν προπονητής έχω ότι χρειάζεται για να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται κάθε μέρα με τον Ολυμπιακό και έχουμε πολύ στενή σχέση γιατί του αρέσει να ενημερώνεται για ότι γίνεται στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με πάθος και θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο στον σύλλογο».

-τα δέκα χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: «Για τα επόμενα δέκα χρόνια εύχομαι στον κύριο Μαρινάκη να κερδίσει όσους τίτλους έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής. Είναι η μεγάλη του φιλοδοξία να προσθέτει τίτλους στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το μεγάλο του όνειρο είναι ο Ολυμπιακός να διακριθεί στην Ευρώπη κερδίζοντας έναν τίτλο. Θέλω να του ευχηθώ να τα καταφέρει, είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν και το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας. Προσπαθώ από την πλευρά μου να πετύχουμε μια διάκριση στην Ευρώπη!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ