aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά άλλαξε το… τσιπ, δύσκολο να βρούμε κάτι από τους ελεύθερους παίκτες»

Μαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά άλλαξε το… τσιπ, δύσκολο να βρούμε κάτι από τους ελεύθερους παίκτες»

Ο Ολυμπιακός οφείλει πολλά στον Ματιέ Βαλμπουενά για την ανατροπή-πρόκριση επί της Λαμίας και όπως είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη συμβολή του Γάλλου που έβγαλε ασίστ και στα τρία γκολ των Πειραιωτών.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε παίκτη από τους ελεύθερους. Δεν θέλουμε απλά έναν παίκτη. Θέλουμε έναν παίκτη σε φόρμα και με αγωνιστικό ρυθμό», επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σουντανί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία πριν την είσοδο των Βαλμπουενά-Ελ Αραμπί: «Είναι αλήθεια αυτό. Ότι δηλαδή δεν ήμασταν τόσο καλοί. γρήγοροι, συγκεντρωμένοι και ποιοτικοί στην αρχή αν και μπήκαμε με 2 φάσεις στο α’ μέρος. Αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή οργάνωση της Λαμίας. Ότι μας δυσκόλεψε. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Στο β’ μέρος με την είσοδο των Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί βελτιωθήκαμε. Όλη η ομάδα βελτιώθηκε & είχε πιο μεγάλη επιθετικότητα και πιο καλή κυκλοφορία. Δεχθήκαμε 2 γκολ από στατικές φάσεις και βάλαμε 3 από στατικές φάσεις, όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα. Σύμφωνα με τις ευκαιρίες μας έπρεπε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ».

Για την προσέγγιση που έκανε στον αγώνα: «Για μένα δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Τα θεωρούμε όλα δύσκολα και επικίνδυνα. Ο τελευταίος μπορεί να νικήσει τον πρώτο στο ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο ούτε το παιχνίδι».

Για τα όσα είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: «Νομίζω ότι είπαμε ότι έπρεπε. Να είμαστε πιο επιθετικοί και οργανωμένοι και να κερδίζουμε τις μονομαχίες. Στο α’ μέρος δεν είχαμε καλή εικόνα. Στο β’ μέρος βελτιώθηκαν όλοι οι παίκτες και κυρίως δείξαμε την θέληση για το παιχνίδι που δεν είχαμε την αρχή».

Για τη συμβολή του Βαλμπουενά: «Ξεκάθαρα ο Βαλμπουενά με την ποιότητα, την χαρά και την διάθεση που δείχνει παρασύρει την ομάδα να παίζει με πιο πολύ πάθος. Γενικά στο β’ μέρος όλη η ομάδα ήταν πολύ πιο διαφορετική. Σίγουρα άλλαξε το τσιπ μας ο Βαλμπουενά».

Για το ενδεχόμενο να πάει ο Ολυμπιακός για ελεύθερο παίκτη μετά τον τραυματισμό του Σουντανί: «Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε παίκτη από τους ελεύθερους. Δεν θέλουμε απλά έναν παίκτη. Θέλουμε έναν παίκτη σε φόρμα και με αγωνιστικό ρυθμό. Νομίζουμε πως μες στην ομάδα έχουμε τις λύσεις για αντί-Σουντανί. Υπάρχει ο Λάζαρος ή ο Φορτούνης και άλλοι παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ