aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League»

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League»

Την τεράστια επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό να επαναφέρουν την ομάδα στους ομίλους του Champions League τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Πλζεν, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε ότι μια μεγάλη ομάδα όπως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι παρούσα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Αναφερόμενος λοιπόν στο ματς της Τρίτης, σημείωσε ότι οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση για να πάρουν αποτέλεσμα, ενώ απάντησε και για το πώς σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φορτούνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Είμαστε καλά. Προερχόμαστε από τέσσερις βδομάδας σκληρής δουλειάς. Οι παίκτες μας είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά υπάρχει μεγάλο πάθος και κίνητρο για να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Είμαστε όμως πανέτοιμοι».

Για την Πλζεν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψω λεπτομέρειες για την ενδεκάδα. Όπως ξέρετε από πέρυσι, δεν συνηθίζουμε να αλλάζουμε πολλά πράγματα ανάλογα με τον αντίπαλο. Σίγουρα προσαρμοζόμαστε στις αδυναμίες του, αλλά ξέρουμε το δικό μας μοντέλο, τα δυνατά μας στοιχεία και αυτά πρέπει να περιμένετε.Ο αντίπαλος είναι δυνατός και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά του, όπως κι εμείς. Μοιάζουμε σε κάποια στοιχεία. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν θα αποκαλύψω πράγματα. Να περιμένετε πάνω-κάτω αυτά που βλέπετε τις τελευταίες εβδομάδες».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό που θέλει από το αυριανό παιχνίδι: «Είναι καλό για όλες τις ομάδες να έχουν επίσημα ματς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μας και δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το εφαρμόσουμε. Θα παίξουμε μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν ταξιδέψει και πρέπει να δείξουμε τα ίδια καλά στοιχεία με τα φιλικά παιχνίδια. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας και εμείς είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν αποτελεί και προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League: «Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψει. Είναι ένας ξεκάθαρος στόχος για όλους μας. Είναι η κορυφαία διοργάνωση. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν εκεί και ο Ολυμπιακός ως μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι παρών. Θα παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με αξία και θα διεκδικήσουμε μια θέση στους ομίλους γιατί είναι σημαντικός και για τον σύλλογο, για τα οικονομικά του, αλλά και για τη βαθμολογία της Ελλάδας. Υπάρχουν λοιπόν αρκετοί λόγοι για τους οποίους όλοι θέλουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στους ομίλους».

Για το πόσο θα λείψει ο Φορτούνης και αν θα αναπληρωθεί το κενό του από τον Βαλμπουενά: «Φυσικά και είναι πολύ σημαντικός παίκτης που θα μας λείψει πολύ, αλλά για τους επόμενους έξι μήνες δεν θα είναι μαζί μας και πρέπει να καλύψουμε το κενό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να το κάνουν και όχι μόνο τον Βαλμπουενά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη στρατηγική μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ