aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Ο Λοβέρα δεν προσαρμόστηκε, ο Κάιπερς είναι στους παίκτες που θέλουμε»

Μαρτίνς: «Ο Λοβέρα δεν προσαρμόστηκε, ο Κάιπερς είναι στους παίκτες που θέλουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταπιάστηκε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις και με τις υποθέσεις των Μάξι Λοβέρα και Ούγκο Κάιπερς για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Τον Λοβέρα: Πραγματικά η ποιότητα του Λοβέρα είναι αδιαμφισβήτητη. Θεωρώ πως έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Πάντα το λέγαμε και πάντα το πιστεύαμε. Έχει πολλά να δώσει. Νομίζω αυτή η περίπτωση έχει να κάνει με το θέμα της προσαρμογής. Ο Λοβέρα ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα που λέγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί. Ποιος ξέρει μπορεί να γυρίσει πιο ώριμος και πιο έτοιμος;
Τον Κάιπερς: Πραγματικά ο Κάιπερς είχε πολύ ανταγωνισμό. Είχε μπροστά του και τον Σουντανί οπότε ήταν 4ος. Ο Κάιπερς δουλεύει πολύ. Έχει πολύ καλή προσωπικότητα. Είναι στους παίκτες που θέλουμε. Έχει κερδίσει ήδη τη θέση του 3ου επιθετικού και σκεφτόμαστε να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ