aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε αλλαγές με την ΑΕΚ»

Μαρτίνς: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε αλλαγές με την ΑΕΚ»

Στο φινάλε του Ολυμπιακού στη σεζόν με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω της Nova, τονίζοντας ότι στόχος των Πειραιωτών παραμένει η νίκη παρά το γεγονός ότι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ενώ στάθηκε στους γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το «τρίποντο» οι «κιτρινόμαυροι».

«Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε πάλι αλλαγές και νέα παιδιά να παίζουν και να βοηθούν την ομάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και επεσήμανε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι ο τελικός του Κυπέλλου.

«Όλα θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για τη ρεβάνς με τη Γουλβς, αλλά ανέφερε ότι έχει στο μυαλό του το πλάνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά μίλησε για:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θα ένα δύσκολο παιχνίδι, με κίνητρο και για τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ θέλει τι νίκη για τις όποιες ελπίδες έχει για την δεύτερη θέση και ο Ολυμπιακός για το γόητρο της ομάδας, αλλά και για να κλείσει η σεζόν όπως πρέπει και να δώσουμε άλλη μία χαρά στους φιλάθλους της ομάδας μας. Πήραμε το Πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, όμως δεν κατακτήσαμε μόνο αυτό, είχαμε πολύ ωραίες στιγμές, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν πολλά ματς που παίξαμε πολύ καλά, κερδίσαμε σε νοοτροπία και παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ή μικροί σε ηλικία και βοήθησαν. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να χαρεί ο κόσμος σε μία μέρα γιορτής για την ομάδα».

Για το γεγονός ότι Ολυμπιακός παρουσιάστηκε φρέσκος και γεμάτος διάθεση και ενέργεια κόντρα στον ΟΦΗ, για το αν έμεινε ικανοποιημένος και αν περιμένει κάτι παρόμοιο και με την ΑΕΚ; «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό, έπαιξαν με όρεξη κι αυτό δείχνει πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμη από τη δουλειά που γίνεται και φυσικά αυτό περιμένω και την Κυριακή. Γι αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε πάλι αλλαγές και νέα παιδιά να παίζουν και να βοηθούν την ομάδα».

Για το αν περιμένει δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια με την ΑΕΚ, αυτό της Κυριακής κι εκείνο που θα ακολουθήσει για τον τελικό του Κυπέλλου: «Φυσικά και περιμένω δύο διαφορετικά παιχνίδια, είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για την δεύτερη θέση την Κυριακή κι εμείς για να χαρεί ο κόσμος την ημέρα που κατακτά η ομάδα του Πρωτάθλημα. Ο τελικός Κυπέλλου είναι κάτι άλλο και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο, θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο, εμείς για να πάρουμε το νταμπλ και να κατακτήσουμε και τον δεύτερο στόχο μας».

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία δύο τελικών ουσιαστικά, εκείνον με την ΑΕΚ, αλλά και το Ευρωπαϊκό ματς με την Γουλβς. Έχει ο ίδιος κατασταλάξει στο πλάνο με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός: «Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου και στο μυαλό όλων. Όμως όλα θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους. Πρώτα το παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε, μετά το Κύπελλο και μετά το παιχνίδι με την Γουλβς. Στο πως θα παίξουμε και το πλάνο των αγώνων είναι ξεκάθαρο».

Για το πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάζει την ομάδα του για τρια ματς, τα δύο πολύ σημαντικά, αλλά την ίδια ώρα να σχεδιάζει και μεταγραφικά την ομάδα της νέας σεζόν: «Κάνουμε πολύ δουλειά, είναι δύσκολο, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα αγωνιστούμε την Κυριακή, να ετοιμαστούμε για τον τελικό και φυσικά το ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάτι που το δουλεύουμε πολύ και πολλοί άνθρωποι που τρέχουν όλα τα θέματα του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ