aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Ήμασταν κυρίαρχοι – Περιμένω ανάλογη συνέχεια»

Μαρτίνς: «Ήμασταν κυρίαρχοι – Περιμένω ανάλογη συνέχεια»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

«Ήμασταν οι κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και δείξαμε για ακόμη μία φορά ότι είμαστε οι καλύτεροι. Το σημαντικό είναι παίζουμε ένα ποδόσφαιρο που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Περιμένω να δω ανάλογη συνέχεια. Σας αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ».

Όσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, στη χθεσινή προπόνηση δεν έκανε καμία απολύτως δοκιμή για τα πρόσωπα με τα οποία προτίθεται να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό ερωτηματικό παραμένει ο Βαλμπουενά, ο οποίος αν παίξει οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι εξής: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης και Ελ Αραμπί. Μένει να φανεί αν θα εμπιστευτεί πάλι τον Φορτούνη ή θα ξεκινήσει τον Μασούρα που πέρασε ως αλλαγή την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ