aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς για τον κορωνοϊό: «Μείνετε ασφαλείς, η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο»

Μαρτίνς για τον κορωνοϊό: «Μείνετε ασφαλείς, η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο»

Η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με την εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει προκαλέσει «κόκκινο συναγερμό» σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου και να έχει διακόψει τις αθλητικές δραστηριότητες.

Μία από τις διοργανώσεις που διεκόπη για το καλό της δημόσιας υγείας είναι και η Σούπερ Λίγκα. Μια απόφαση, που πάρθηκε χθες το απόγευμα στο Δ.Σ του συνεταιρισμού και με την οποία συμφωνούν απόλυτα όλα οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες των ομάδων.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε στα social media ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να χαιρετίζει την απόφαση της Σούπερ Λίγκας και να ζητάει από τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές και τους ειδικούς. Οπως έγραψε στο μήνυμά του, η «υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο και πάντα το ζούσα με πάθος. Ωστόσο η υγεία μας και ευημερία μας είναι πολύ πιο σημαντική. Υποστηρίζω την απόφαση που πάρθηκε για αναβολή της Super League και ζητάω από τον καθένα σας να ακολουθήσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους ειδικούς υγείας και τις αρχές. Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και προσέξτε. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ