aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Φαβορί η Άρσεναλ, αλλά έχουμε και εμείς λόγο»

Μαρτίνς: «Φαβορί η Άρσεναλ, αλλά έχουμε και εμείς λόγο»

Το σύνθημα για τους δύο αγώνες με την Άρσεναλ έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει και τα δύο παιχνίδια, χωρίς να φοβηθεί τους Λονδρέζους, και να κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Μαρτίνς στην Cosmote TV

Για το γεγονός ότι στο Champions League αντιμετώπισε τη φιναλίστ της διοργάνωσης (Τότεναμ) και τώρα στο Europa League ήρθε η άλλη φιναλίστ (Άρσεναλ): «Ειλικρινά πιστεύω ότι θα ζήσουμε δύο πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια. Θα είναι δύο όμορφα βράδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολη ομάδα η Άρσεναλ, αφού πέρσι ήταν η φιναλίστ του Europa League και διεκδικούσε το αγγλικό πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα δεν είναι το ίδιο για εκείνη στο πρωτάθλημα, όμως είναι μία ομάδα που αξίζει σεβασμό. Από την άλλη και ο Ολυμπιακός δεν θα παραδώσει τα όπλα και θα παλέψει, σε δύο βραδιές που θα είναι όμορφες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το πρόγραμμα και ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει με την Άρσεναλ και μετά να πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ: «Όχι, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπεύθυνοι σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Εκείνη την εποχή θα δούμε τους καλύτερους έντεκα για να ξεκινήσουν με την Άρσεναλ και το ίδιο θα συμβεί και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση: «Είναι για εμάς μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μιλήσεις με πιθανότητες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι το φαβορί, όμως και εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μία έμπειρη ομάδα και θα βελτιωθούμε ως τότε. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να στηρίζονται στην ομάδα τους, αφού εμείς πιστεύουμε στις ικανότητές μας. Θα είναι δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι δύο δύσκολα βράδια και για την Άρσεναλ».

Για τη δυναμική των Λονδρέζων: «Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο, όμως και εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε ικανότητες και μπορούμε να παλέψουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό που λέω στους παίκτες αλλά και στον κόσμο είναι πως θα αντιμετωπίσουμε με θάρρος την πρόκριση και θα δώσουμε την ψυχή μας για αυτό. Παρότι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε φαβορί, έχουμε και εμείς να πούμε κάτι».

Για τις αλλαγές που έχει τη δυνατότητα να κάνει στη λίστα της UEFA: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο από τώρα. Αυτή η απόφαση θα παρθεί μετά από πολύ ανάλυση. Θα γίνει με διαφορετικά κριτήρια. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα κάνουμε μία ψύχραιμη ματιά στις ενδείξεις και θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ