aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: «Έπρεπε να κερδίσουμε, πικρή η γεύση που μας μένει»

Μαρτίνς: «Έπρεπε να κερδίσουμε, πικρή η γεύση που μας μένει»

Στην ανωτερότητα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, που τόνισε ότι στην επανάληψη μόνο ο Ολυμπιακός υπήρχε στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

«Είναι πικρή η γεύση που μας μένει, έπρεπε να κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις ευκαιρίες που θέλαμε και μείναμε πίσω στο σκορ. Από την ισοφάριση και μετά μόνο ο Ολυμπιακός υπήρχε στο γήπεδο. Η ομάδα μας έκανε τα πάντα για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, έβγαλε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα στην προσπάθεια μας και μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για το αν ήταν ο ΠΑΟΚ όπως τον περίμενε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες και εμφανίστηκε όπως τον περιμέναμε. Περιμέναμε ένα άμεσο παιχνίδι και να μας κλείσει την ανάπτυξη από τα άκρα και αυτό ακριβώς συνέβη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ