aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρτίνς: Απέκλεισε το ενδεχόμενο να προπονήσει στη Βραζιλία

Μαρτίνς: Απέκλεισε το ενδεχόμενο να προπονήσει στη Βραζιλία

Στα δημοσιεύματα ενδιαφέροντος της Σάο Πάολο προς το πρόσωπό του απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς σε εκπομπή του πορτογαλικού καναλιού «Quarenta da Bola».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να αφήσει τους ερυθρόλευκους για την βραζιλιάνικη ομάδα υπογραμμίζοντας ότι ο στόχος του είναι να δουλέψει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως το αγγλικό.

«Είμαι εδώ (στην Ελλάδα), έχω έναν στόχο καριέρας που είναι να προπονήσω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το αγγλικό. Και επομένως, θα δουλέψω προς αυτήν την κατεύθυνση όσο μπορώ και θα εργαστώ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου για να το κάνω. Επομένως, αφήνοντας κατά μέρους το οικονομικό, το οποίο είναι επίσης σημαντικό, είναι μέρος του μέλλοντος των παιδιών μου, αλλά αν μπορώ να το κάνω και αν δω ότι έχω προϋποθέσεις για να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, προφανώς θα συνεχίσω να δουλεύω για να το πετύχω», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ