aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρινάκης: «Ας χτυπάνε εμένα, όχι τον Ολυμπιακό»

Μαρινάκης: «Ας χτυπάνε εμένα, όχι τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε συγκινημένος για το επίτευγμα αυτό και έδωσε υπόσχεση πως οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν άμεσα, ενώ επεσήμανε πως όσοι κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό θα πρέπει να χτυπάνε τον ίδιο και όχι την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δήλωσε: Είμαστε περήφανοι. Κερδίζουμε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 44ο συνολικά. Δώσαμε πολλές απαντήσεις. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη.

Φέτος μας έβαλαν πολλά εμπόδια στο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε και περήφανοι και δυνατοί. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί περισσότερο και γρήγορα κιόλας. Έχω δώσει μια υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Οπότε οι αντίπαλοί μας ας έχουν υπομονή. Εγώ δεν πάω πουθενά. Εδώ είναι το σπίτι μου. Οι νοικοκύρηδες δεν φεύγουν από το σπίτι τους.

Όσοι έχουν αναλάβει αυτή την εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού είτε είναι πολιτικοί είτε οτιδήποτε, ας χτυπάνε εμένα μόνο και να αφήνουν τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα. Θα μάθετε τα υπόλοιπα αναλυτικά για το πώς θα δυναμώσει ο Ολυμπιακός. Ζήτω ο Θρύλος!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ