aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μάριν λαμπρός τον οδηγεί!

Eύκολα, απλά, με ωραίο ποδόσφαιρο για 60 λεπτά και τον Μάρκο Μάριν σε μεγάλα κέφια (και πάλι) ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Κέβιν Μιραλάς στο πρωτάθλημα επικράτησε με 2-0 της Λαμίας και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Γερμανός άσος ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας το 1-0 και φτιάχνοντας ουκ ολίγες καλές επιθέσεις για τους Πειραιώτες που πίεσαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την Λαμία ψηλά, όπως επιθυμεί ο Γκαρθία και είχαν και άλλες σημαντικές στιγμές για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Ο Ανσαριφάρντ πέτυχε το δεύτερο γκολ, πολύ καλός ο Φορτούνης, με εξάρσεις ο Μιραλάς.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ανδρούτσος, Φορτούνης (81′ Σεμπά), Μιραλάς (70′ Πάρντο), Σεμπά, Ανσαριφάρντ (85′ Τζούρτζεβιτς).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (71′ Ορτέγκα), Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (51′ Κουτρομάνος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (53′ Βουό), Βάντερσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ