aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEMarca: «Επαφές Παναθηναϊκού-Βιγιαρεάλ για Μορλάνες» (vids)

Marca: «Επαφές Παναθηναϊκού-Βιγιαρεάλ για Μορλάνες» (vids)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνουν τον 20χρονο μέσο της Βαγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες, οι Ισπανοί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα η έγκυρη «Marca», το Τριφύλλι ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βιγιαρεάλ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Τσάβι Ρόκα.

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δύο ομάδες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Ο Μανού Μορλάνες ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα και στη συνέχεια πήγε στην Ακαδημία της Βιγιαρεάλ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων και στη Β’ ομάδα. Ο 20χρονος είναι διεθνής με τις Κ-21, Κ-19 και Κ-17 της Ισπανίας, ενώ πέρσι πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του «κίτρινου υποβρυχίου».

Οι 10 από αυτές ήταν στο πρωτάθλημα, ενώ μία στο Copa del Rey και πέντε στο Champions League, όπου μάλιστα πέτυχε και γκολ στην νίκη επί της Ζενίτ στην Ρωσία. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε δύο παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Ο νεαρός άσος παίζει κυρίως ως κεντρικός μέσος, ενώ για την περίπτωσή του σύμφωνα με τους Ισπανούς, ενδιαφέρονται επίσης οι Φίτεσε, Οστάνδη, Ουέσκα, Βαγιεκάνο και Αλκορκόν.

Δείτε τον εν δράσει:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ