aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαουρίτσιο: «Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Μαουρίτσιο: «Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετέφερε ο Μαουρίτσιο, μιλώντας στην ιστοσελίδα «terra.com.br» της πατρίδας του. Ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και στη συνέχεια υπογράμμισε πως στόχος όλων είναι το φετινό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και αυτό μεταφράζεται στο γήπεδο. Η πόλη είναι μεγάλη, το πλήθος είναι πολύ παθιασμένο και η χώρα είναι θαυμάσια. Για να μην αναφέρω την υποστήριξη που έλαβα από το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Έγινα αποδεκτός από όλους και οι Βραζιλιάνοι που ήταν ήδη εδώ με βοηθούν όποτε είναι απαραίτητο», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος άσος και πρόσθεσε: 

«Ο στόχος μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Η απροσεξία μπορεί να είναι σαν θάνατος, λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία του ανταγωνισμού. Κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ