aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜάντσον και Στυλιαράς… εκτέλεσαν τον Αστέρα!

Μάντσον και Στυλιαράς… εκτέλεσαν τον Αστέρα!

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο Ατρόμητος. Με… φωτοβολίδα του Μάντσον, οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Αστέρα, ο οποίος είδε τον Στυλιαρά να τους αφήνει με εννιά παίκτες και να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία!

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ΑΕΚ ανέβηκε προσωρινά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι (με 13 βαθμούς), στους 6 βαθμούς και στα χαμηλά… στρώματα της βαθμολογίας παρέμεινε αυτή του Σάββα Παντελίδη.

Άδικη η πρώτη αποβολή του Καλτσά καθώς έχει προηγηθεί φάουλ του Γιαννούλη στον Κιβρακίδη, ενώ και η πρώτη κίτρινη που έχει δεχθεί ήταν αυστηρή. Αποβλήθηκε και ο Ιγκλέσιας, με τον Ουάρντα να παίρνει και τις δύο κάρτες από τον Αργεντινό χαφ!

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (67′ Ντάουντα), Μάντσον (55′ Μπουσουλάντζιτς), Μανούσος (90+4′ Βασιλείου), Ουάρντα

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (55′ Μαντίντα), Ισνάλντο (55′ Μανιάς), Καλτσάς, Δουβίκας (65′ Κυριακόπουλος)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ