aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαντί Καμαρά: «Δεν με εκπροσωπεί ο Ισά» - Απάντηση Ισά: «Αν χρειαστεί θα πάμε στη...

Μαντί Καμαρά: «Δεν με εκπροσωπεί ο Ισά» – Απάντηση Ισά: «Αν χρειαστεί θα πάμε στη FIFA»

Με ανάρτηση του στα social media ο Μαντί Καμαρά επεσήμανε ότι ο Πιέρ Ισά δεν τον εκπροσωπεί πλέον, ωστόσο η εταιρεία του Νοτιοαφρικανού μάνατζερ απάντησε ότι ο χαφ από τη Γουϊνέα συνεχίζει να είναι πελάτης της και αν χρειαστεί θα προσφύγει στη FIFA για να το αποδείξει.

Η κόντρα μεταξύ του Μαντί Καμαρά και του Πιέρ Ισά συνεχίζεται. Ο μέσος του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για το θέμα στα social media αναφέροντας ότι ούτε ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ ούτε ο ο δικηγόρος του Λοράν Μενεστριέ είναι πλέον εκπρόσωποί του. Ωστόσο, λίγο μετά, ήρθε και η δική τους απάντηση, μέσω της εταιρείας Playerevelen11, η οποία από την πλευρά της τόνισε ότι ο νεαρός μέσος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου μαζί της και πως αν χρειαστεί θα προσφύγει στη FIFA για να προασπίσει τα δικαιώματά της.

Η ανάρτηση του Καμαρά: «Επίσημη δήλωση: Αντίθετα με τις πληροφορίες που αναφέρονται από ορισμένους: Ούτε ο Πιέρ Ισά ούτε ο δικηγόρος του, Λοράν Μενεστριέ είναι οι ατζέντηδές μου ή οι νομικοί εκπρόσωποί μου».

Η απάντηση της εταιρείας του Ισά: «Η Playeleven Sports Management και ο κύριος Πιέρ Ισά ενημερώνουν όλες τις πλευρές πως ο κύριος Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά είναι μέχρι το τέλος του υπάρχοντος συμβολαίου του μαζί μας και με τον κύριο Λοράν Μενεστριέ. Εκπροσωπείται νομίμως από την εταιρεία μας με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη υπογεγραμμένη συμφωνία μας και με βάση τους κανόνες της FIFA. Εάν χρειαστεί τα αρμόδια νομικά όργανα της FIFA θα κληθούν να δώσουν λύση για τα σχετικά θέματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ