aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜανωλιουδάκης: «Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τη Ευρώπη»

Μανωλιουδάκης: «Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τη Ευρώπη»

Αυτά είναι τα δεδομένα για την άδεια του Παναθηναϊκού για την Ευρώπη. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μπει σε καθεστώς επιτήρησης από την UEFA, αλλά ο κίνδυνος δεν είναι άμεσος μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το συνολικό ποσό που πρέπει να διευθετήσουν οι «πράσινοι» είναι επτά εκατομμύρια ευρώ και αν καταβάλλει άμεσα οφειλές 2,5 εκατομμύρια ευρώ (πρέπει να το δώσει άμεσα), τότε θα περάσει τον πρώτο έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπουν σε καθεστώς επιτήρησης και θα τους επιβληθεί και πρόστιμο.

Τον Δεκέμβριο θα γίνει ο δεύτερος έλεγχος που θα αφορά το θέμα της διευθέτησης χρεών του συλλόγου και αν δεν καταφέρει να τον περάσει ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται δύσκολα. Ο πλέον καθοριστικός θα είναι αυτός του Μαρτίου. Τότε θα αποφασίσει οριστικά η UEFA αν θα επιβάλει σε κάποια ομάδα ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ