aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜακέντα: «Ήμασταν κάπως μαζεμένοι στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να ξεκινάμε όπως στο δεύτερο»

Μακέντα: «Ήμασταν κάπως μαζεμένοι στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να ξεκινάμε όπως στο δεύτερο»

Στην διστακτικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα εστίασε ο Κίκο Μακέντα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να πιέζει από την αρχή σε κάθε ματς, θέλοντς να εξηγήσει το 0-0 με τον Άρη.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ιταλός επιθετικός των «πράσινων» έκανε ειδική μνεία τόσο στην αξία του αντίπαλου του όσο και στο πρόσωπο που έδειξαν οι συμπαίκτες του στην επανάληψη.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως μαζεμένοι και έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες. Χρειάζεται λίγο και η τύχη. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα προσπαθεί να ανέβει στη βαθμολογία και θέλουμε να τα πάμε καλύτερα. Δείξαμε όμως ότι παλεύουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο αλλά για να κερδίζουμε πρέπει να δημιουργούμε περισσότερο», είπε αρχικά ο Μακεντα.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος της ημέρας εμείς ήμασταν εκείνοι που παλέψαμε περισσότερο. Κάθε φορά πρέπει να ξεκινάμε το παιχνίδι όπως ξεκινήσαμε σήμερα το δεύτερο ημίχρονο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ