aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαγεία Νούνες και ανάσα για την Κέρκυρα!

Μαγεία Νούνες και ανάσα για την Κέρκυρα!

Ένα από τα πιο κρίσιμα στη σεζόν ήταν το αποψινό ματς για την Κέρκυρα κόντρα στον Παναιτωλικό και τελικά αποστολή εξετελέσθη! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αλλά το πρόβλημα δυστοκίας που παρατηρείται στους «Φαίακες» τη φετινή περίοδο έκανε και πάλι την εμφάνισή του, αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Τη λύση την έδωσε ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και για… κάποιο λόγο είχε μείνει στον πάγκο. Ο λόγος για τον Φάμπιο Νούνες που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 66’ και τελικά σκόραρε ένα πολύ δύσκολο γκολ στο 79’, έπειτα από λανθασμένη προσπάθεια απομάκρυνσης του Μόρα, που έστρωσε την μπάλα στον μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 4ο γκολ της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα και το 1ο που δεν προέρχεται από το σημείο του πέναλτι. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο ματς, σε ένα παιχνίδι που προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (72′ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66′ Νούνες), Παμλίδης (88′ Μπάουμαν)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παρράς (49′ Ρότσα), Μαρινάκης (74′ Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59′ Κλέσιο)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ