aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Μάχη» Μίτσελ - Λάουντρουπ για τον πάγκο της Ρεάλ

«Μάχη» Μίτσελ – Λάουντρουπ για τον πάγκο της Ρεάλ

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης καλείται ν’ αποφασίσει άμεσα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των μερένχες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Marca» δύο είναι τα φαβορί για τον πάγκο της «βασίλισσας». Από την μία πλευρά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ και από την άλλη ο Μίκαελ Λάουντρουπ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θέλει να δώσει τα «ηνία» της ομάδας σ’ έναν προπονητή που θα γνωρίζει καλά την Ρεάλ Μαδρίτης και θα μπορεί να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει στην ισπανική ομάδα. Από την στιγμή λοιπόν που οι προσπάθειες των μερένχες για πρόσληψη του Ποκετίνο της Τότεναμ, ή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους δεν απέδωσαν καρπούς, η διοίκηση της Ρεάλ αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή είναι να διαδεχθεί τον Ζιντάν ένας προπονητής που θα έχει παρελθόν στην Ρεάλ.

Ο Μίτσελ και ο Λάουντρουπ έχουν φορέσει την φανέλα της ισπανικής ομάδας ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει εργαστεί σαν προπονητής στα τμήματα υποδομής των μερένχες. Η διοίκηση της Ρεάλ αναμένεται ν’ ανακοινώσει άμεσα την απόφαση της και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό Μίτσελ και Λάουντρουπ περιμένουν την απόφαση των πρωταθλητών Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ