aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μάχη για το «εξάρι»

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει… νοκ-άουτ τρεις ομάδες ώστε να κάνει δικό του τον παίκτη που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες έχουν συναντήσει ισχυρούς αντιπάλους στην προσπάθεια για απόκτηση Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, που θέλει ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αγγλίας και της Πορτογαλίας ο Νίκολα Βούκσεβιτς της Μπράγκα οδεύει προς τη Νότιγχαμ με τη βοήθεια του διάσημου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες (εκπρόσωπος του Ρονάλντο). Κάποια Μέσα του εξωτερικού, πατώντας προφανώς στο γεγονός ότι είναι ίδιος ο ιδιοκτήτης των δύο συλλόγων, εκτιμούν ότι πιθανόν να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος χαφ προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν με 45 ματς και δύο γκολ.

Εν τω μεταξύ, σε απολογία κλήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ο Μανώλης Σιώπης. Στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» καταλογίζουν στον βραχύσωμο μέσο όχι μόνο μεθοδεύσεις για να πάρει μετεγγραφή (με υποψίες για εμπλοκή της ΑΕΚ), αλλά και πειθαρχικό παράπτωμα. Ο 24χρονος άσος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και όλα δείχνουν πως πέραν του ότι θα γυμνάζεται μόνος του, δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό αλλά θα τεθεί στο περιθώριο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ