aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαχαίρωσαν στην καρδία 19χρονο σε οπαδική συμπλοκή στην Κρήτη

Μαχαίρωσαν στην καρδία 19χρονο σε οπαδική συμπλοκή στην Κρήτη

Ένας 19χρονος στην Κρήτη βρίσκεται σε εξαιρετική κρίσιμη κατάσταση μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στην καρδιά κατά την διάρκεια οπαδικής συμπλοκής.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη, όπου οπαδική συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα ένας 19χρονος να βρίσκεται στην εντατική και να δίνει μάχη για την ζωή του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι στα Χανιά και συγκεκριμένα συμβολή των οδών Αναξαγόρα και Εθνικής Αντιστάσεως, όπου δύο που υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές.

Κατά την διάρκεια της μάχης που ακολούθησε, ένας από τους συμμετέχοντες μαχαίρωσε τον νεαρό κοντά στο μυοκάρδιο.

Όπως αναφέρει το parakritika.gr μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων από κάποιον από τους φίλους του, ο οποίος τον άφησε στο ΤΕΠ και έσπευσε να φύγει.

Αμέσως μόλις έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και αξονική, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με τα επόμενα δύο 24ωρα να είναι πολύ κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και δεν άργησαν να τα καταφέρουν, συλλαμβάνοντας 5 άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ