aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λύτρωση με Πέλκα στο 94′ για τον ΠΑΟΚ

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΑΟΚ βρήκε με τον Πέλκα (χρυσή αλλαγή του Ίβιτς) τον τρόπο να βρει δίχτυα και να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου, επικρατώντας με 1-0 στην πιο αγχωτική νίκη που έχει πάρει φέτος στην Τούμπα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 77′ (αποβολή Οικονόμου) «ακούμπησε» τον χρυσό βαθμό, αλλά τον έχασε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Ο Μάτος ήταν αυτός που έβγαλε την σέντρα, ο Μυστακίδης έπιασε την κεφαλιά πάσα και ο Πέλκας από κοντά πλάσαρε σωστά και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Αμέσως μετά ο διαιτητής (Στυλιάρας)  έδειξε την κόκκινη στον σκόρερ σωστά, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στον πανηγυρισμό του έπιασε τα γεννητικά του όργανα… Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος του αγώνα είχε δύο δοκάρια και δεν απειλήθηκε καθόλου. Το πρώτο ήταν στο 48′ σε σουτ του εξαιρετικού Μπίσεσβαρ, ενώ το δεύτερο ήταν στο 90′ σε κεφαλιά του Κουλούρη και αφού πρώτα είχε βρει την μπάλα ο Γιαννιώτης

 ΣΚΟΡΕΡ: 90+4′ Πέλκας.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 48′ Μπίσεσβαρ, 90′ Κουλούρης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 28′ Κρέσπο, 44′ Σάχοφ, 49′ Αθανασιάδης-61′ Οικονόμου. 68′ Βλάχος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 77′ Οικονόμου (2η κίτρινη)-90+5′ Πέλκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νιας).

ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (80′ Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ενρίκε (84′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (76′ Μυστακίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλ. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Γκιότα, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούρας (75′ Ταποκό), Γιεσίλ (86′ Σαββίδης), Μασούντ (90’+3′ Μαχμούτοβιτς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ