aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛουτσέσκου: «Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικό, αλλά…»

Λουτσέσκου: «Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικό, αλλά…»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου  σε δηλώσεις του στην πατρίδα του αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και οφείλεται στην απαίτηση που έχουν όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Υπάρχει τεράστια πίεση, δεν το περίμενα. Ήμουν στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας και στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, υπήρχε πίεση για αποτελέσματα, αλλά εδώ όλα είναι ξεχωριστά. Είναι μια πίεση που προέρχεται από δύο λόγους: πρώτον, ένα πάθος και μια τεράστια προσήλωση στην ομάδα που δεν μπορείτε να συναντήσετε σε άλλο μέρος και δεύτερον, αυτή η τεράστια επιθυμία και απογοήτευση που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο τα τελευταία 32 χρόνια. Όλοι, ηλικιωμένοι, απλοί άνθρωποι, παιδιά, άνθρωποι που είναι ντυμένοι με κοστούμια, όλοι λένε… πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα! Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικό, αλλά τώρα νομίζω ότι με ενθαρρύνει πολύ. Με ωθεί να είμαι συγκεντρωμένος στο 1000%, να λάβω υπόψη κάθε λεπτομέρεια σε κάθε απόφαση, να δώσω το καλύτερο και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη ότι θα το καταφέρουμε γι’ αυτούς τους λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Για την κούρσα του πρωταθλήματος και τους διεκδικητές, είπε:

«Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να διεκδικούν τέσσερις ομάδες την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τόσο μικρή διαφορά βαθμών σε αυτό το στάδιο. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, χάσαμε μόνο δύο παιχνίδια συνολικά, τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τώρα έχουμε αυτό το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε στην έδρα μας τα ντέρμπι, όπου αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ ισχυροί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ