aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛουντ: «Όταν χάσαμε σε ντέρμπι μου έσπασαν το αυτοκίνητο, στις νίκες δεν πλήρωνα για μια...

Λουντ: «Όταν χάσαμε σε ντέρμπι μου έσπασαν το αυτοκίνητο, στις νίκες δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα»

Ο Ρόμπιν Λουντ με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης (15/11) μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας για το Nations League μίλησε για την εμπειρία του με τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για ακραία σκηνικά.

Οι Φινλανδοί δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον συμπατριώτη του να περιγράψει με λίγες λέξεις τον τρόπο με τον οποίο Έλληνες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο με τον 25χρονο μέσο να χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως μια χώρα ακραίων καταστάσεων!

«Έπειτα από ήττα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι βρήκα το αυτοκίνητο μου σπασμένο. Την ίδια στιγμή όταν είχαμε νικήσει σε άλλο ντέρμπι, δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα σε εστιατόρια. Δεν με άφηναν να το κάνω. Η Ελλάδα είναι μια χώρα των άκρων», τόνισε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Χιχόν, ο οποίος αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στο «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ