aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛέτο: «Αρνητική η συνάντηση για την ανανέωσή μου»!

Λέτο: «Αρνητική η συνάντηση για την ανανέωσή μου»!

O Σεμπάστιαν Λέτο το χρέος του το έκανε και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό με το γκολ του κόντρα στην Κέρκυρα παρά τον προβληματισμό του, για το γεγονός ότι η συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για το συμβόλαιό του έχει πέσει στο κενό.

Διαβάστε όσα είπε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA. 

«Με απασχολεί το θέμα του συμβολαίου, αλλά έχω το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό. Έχω ακόμα 3-4 μήνες με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δω. Θα πρέπει να πάρω την απόφασή μου και να σκεφτώ πολύ καλά τι θα κάνω. Μιλήσαμε μερικές εβδομάδες πριν, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για αυτό. Η συνάντηση ήταν αρνητική, αυτό θέλω μόνο να πω. Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι σκληρή ομάδα η Κέρκυρα που αμύνεται πολύ. Με τον καιρό έγινε χειρότερο. Ευτυχώς πήραμε το αποτέλεσμα που είναι και το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη», είπε ο Αργεντινός.

Για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα του Παναθηναϊκου: «Δουλεύοντας κάθε μέρα και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό. ΑΝ δουλέψουμε σκληρά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή και νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος για τα αποτελέσματα είναι μόνο η σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν έρθουν τα αποτελέσματα θα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας».

Για το ότι είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού μαζί με τον Μπεργκ: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Μάρκους, δυστυχώς δεν παίζουμε σε κάθε ματς μαζί. Θα ήθελα να παίζουμε περισσότερο μαζί για να μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Όταν παίζουμε οι δυο μας μαζί μπροστά τότε η ομάδα είναι πολύ διαφορετική. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ