aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λεονάρντο για αντι-Ροντρίγκες

Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία για την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκονται ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά στο τελικό ποσό της μεταγραφής (ο ΠΑΟΚ θα πάρει πιθανότατα 3,5 εκατ. ευρώ, μισό εκατομμύριο ευρώ λιγότερα απ’ όσα του αναλογούν από τη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ) και το μόνο που απομένει προς συζήτηση είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα όλα τα χρήματα, ενώ ο τουρκικός σύλλογος προτείνει να δώσει μπροστά 1,5 εκατ. και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Υπάρχει, όμως, μία ακόμη προϋπόθεση για να κλείσει το θέμα. Είναι η εξεύρεση του αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες (θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ από την Γαλατά).

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε χθες τις προχωρημένες επαφές που υπάρχουν για εξτρέμ, ενώ άφησε υπονοούμενο για Στοχ, οι πληροφορίες όμως θέλουν τον Μίχελ να βλέπει αλλού και στην Τουρκία η ιστοσελίδα Sabah αποκαλύπτει ότι είναι προχωρημένες οι επαφές του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο της Παρτίζαν.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο ως αριστερός ακραίος, όσο και ως επιθετικός και φέτος έχει 19 ματς και 13 γκολ με τη φανέλα της Παρτίζαν. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιξε στην Ανζί (33 ματς και 9 γκολ), ενώ έχει περάσει από την Καμπάλα, τη Μέταλουργκ και το Παραλίμνι.Οι πληροφορίες μιλούν για κόστος μεταγραφής που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ