aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛεμονής σε Φορτούνης: «Γουστάρω να σε βλέπω να παίζεις»

Λεμονής σε Φορτούνης: «Γουστάρω να σε βλέπω να παίζεις»

Ιδιαίτερο βάρος στην καλή κατάσταση του Κώστα Φορτούνη ενόψει του φινάλε της σεζόν φαίνεται πως έχει δώσει ο Τάκης Λεμονής. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ποντάρει πολλά στον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει παίκτη – βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

«Είσαι παίκτης που γουστάρω να βλέπω να παίζει μπάλα και είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να σε προπονήσω», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο 57χρονος κόουτς στον Τρικαλινό άσο.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως είναι το μήνυμα του τεχνικού επιτελείου στον Φορτούνη: «Ξέρεις πόσο σημαντικός είσαι για την ομάδα και επειδή έρχονται δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θέλουμε να τα δώσεις όλα».

Ανάλογο μήνυμα έχει φτάσει και σε άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Καμπιάσο και Μαρτίνς, από τους οποίους περιμένει πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λεμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ