aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛεμονής: «Εμείς τη δουλειά μας, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Λεμονής: «Εμείς τη δουλειά μας, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη επέστησε ο Τάκης Λεμονής στη χθεσινή του ομιλία, ύστερα από το παιχνίδι στην Κρήτη με τον Κισσαμικό.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είπε πως «έχει σημασία εμείς να κάνουμε την δουλειά μας στο γήπεδο και να έχουμε νίκες μέχρι το τέλος του α’ γύρου. Για εμάς υπάρχει τώρα μόνο ο Απόλλωνας. Μην έχετε στο κεφάλι σας κάτι άλλο. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος και χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε μία καλή προσπάθεια».

Αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνει συχνά ο 57χρονος προπονητής στους παίκτες του, αφού όλοι γνωρίζουν πως μόνο με το απόλυτο θα καταφέρει η ομάδα να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ