aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛεμονής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, γλυκόπικρη η γεύση»

Λεμονής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, γλυκόπικρη η γεύση»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε τον Τάκη Λεμονή το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-3 σε ένα ματς με αρκετές ανατροπές. Ο 57χρονος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στα 70 λεπτά και στάθηκε στις κακές αντιδράσεις που είχε στο τελευταίο 20λεπτο.

«Πρέπει να δούμε ξανά κάποια πράγματα για να έχουμε σαφή εικόνα του ματς. Για 70 λεπτά ελέγχαμε είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς, έπρεπε να βάλουμε ακόμα δύο γκολ ακόμα μέχρι εκείνο το σημείο. Αντιδράσαμε γρήγορα μετά το γκολ που δεχθήκαμε στο ξεκίνημα και πήραμε νίκη που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Δεν ήταν καλή η αντίδραση που είχαμε στο τέλος, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε για να βρούμε λύσεις», ανέφερε αρχικά και για την εικόνα του Ολυμπιακού μετά το 1-0 των γηπεδούχων τόνισε: 

«Ήταν πολύ μεγάλη ψυχρολουσία στο 1-0 που δεχθήκαμε, προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα, έδειξε να κυλάει καλά, δημιουργήσαμε φάσεις, Πάνω από όλα η νίκη. Αν πω ότι είμαι ευχαριστημένος με τη γενικότερη εικόνα δεν θα είναι αλήθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ