aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛάζαρος και Φορτούνης... κουβάλησαν τον Ολυμπιακό!

Λάζαρος και Φορτούνης… κουβάλησαν τον Ολυμπιακό!

Ουσιαστικός και ρεαλιστικός ο Ολυμπιακός, ξεπέρασε με νίκη (2-0) τον «σκόπελο» της Τρίπολης απέναντι στο γηπεδούχο Αστέρα, χάρις στα γκολ των Φορτούνη (28΄) και Χριστοδουλόπουλου (50΄) και συνεχίζει στο κατόπι του ΠΑΟΚ, καθώς μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο» στους 8 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Λάζαρου και την κίνηση φορ του Κώστα Φορτούνη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έφερε τη μπάλα μπροστά με το στήθος κι εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 0-1 (28’). Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό γκολ του κάπτεν του Ολυμπιακού, με το οποίο οι Πειραιώτες έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο γκολ, αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με τον Φορτούνη να δημιουργεί και τον Λάζαρο να εκτελεί για το 0-2 στο 51’ και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δεν άλλαξε κάτι, ούτε στην εικόνα του αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν ευκαιρίες για ευρύ σκορ, αλλά ούτε και στο αποτέλεσμα κι έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την Τρίπολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ