aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΛαλά: «Περήφανος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Λαλά: «Περήφανος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδωσε ο Κένι Λαλά, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των Πειραιωτών και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είναι αλήθεια πως φεύγω για πρώτη φορά από το γαλλικό πρωτάθλημα. Είχα επιθυμία να γνωρίσω ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Να έρθω σε μια ομάδα πρωταθλητών, όπως ο Ολυμπιακός, είναι κάτι που με κάνει να ονειρεύομαι, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές, να κερδίσω τίτλους, να ανακαλύψω καινούργιες διοργανώσεις. Επίσης να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πάνω απ’ όλα και ελπίζω να προσφέρω το πετραδάκι μου στο οικοδόμημα», δήλωσε ο Γάλλος μπακ-χαφ στο match programme του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στην συνέχεια, ο 26χρονος άσος τοποθετήθηκε για τα όσα του είπε ο Μοντεστό για το «ερυθρόλευκο» πρότζεκτ, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα, θέλω να την τιμήσω, ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους και ελπίζω να σας κάνω περήφανους και σύντομα να βρεθούμε στο γήπεδό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ