aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! (videos)

Το τέλος που του άξιζε είχε ο τελικός-παρωδία στον Βόλο! Έπειτα από το ανελέητο ξύλο που προηγήθηκε του αγώνα, η ποδοσφαιρική φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε με ένα γκολ-μαϊμού που χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ εις βάρος της ΑΕΚ (2-1).

Χωρίς να είναι καλύτεροι, οι Θεσσαλονικείς επωφελήθηκαν από την απόφαση του βοηθού Καλφόγλου να μη σηκώσει το σημαιάκι στην κεφαλιά του Ενρίκε στο 83’, με την οποία ο (ακάλυπτος ένα μέτρο) επιθετικός τους έκρινε το ματς.

Κατώτερη των περιστάσεων η «Ένωση», ισοφάρισε το γκολ που δέχθηκε από τον Μπίσεσβαρ (24’) χάρη σε εγκληματικό λάθος του Γλύκου σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου (26’), ωστόσο δικαιούται να νιώθει ότι τη λήστεψαν και της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο στην παράταση.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (86′ Μαλεζάς), Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (90′ Κίτσιου), Κάμπος (73′ Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (83′ Αλμείδα), Χριστοδουλόπουλος (86′ Βάργκας), Μάνταλος, Πατίτο (68′ Γαλανόπουλος), Αραούχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ