aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΘέλουν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό οι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Θέλουν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό οι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Στον αριθμό φιλάθλων που θα ζητήσει η κάθε πλευρά για τον τελικό Κυπέλλου κατέληξε η προκαταρκτική κουβέντα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ. Στην εσωτερική σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, οι υπεύθυνοι συζήτησαν θέματα ασφαλείας, μετακινήσεων και διάθεσης των εισιτηρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο οι δυο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν από 22.000 εισιτήρια, ενώ εκείνη της ομοσπονδίας θα χρειαστεί 5.000 για τις δικές της ανάγκες. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού η πρόταση, πέρα από τα εισιτήρια, ήταν να ισχύσει ότι και το 2014 στον τελικό Κυπέλλου (τότε ήταν ξανά αντίπαλες οι δυο ομάδες) με τον ΠΑΟΚ να συμφωνεί.

Το συγκεκριμένο αίτημα λοιπόν θα μεταφερθεί στη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη με τη συμμετοχή και της Αστυνομίας, στην οποία και θα κριθεί οριστικά το πόσοι θεατές θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ