aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΤελικός Κυπέλλου Novibet: Αστυνομία και ΕΠΟ είπαν «όχι» στην παρουσία μαθητών

Τελικός Κυπέλλου Novibet: Αστυνομία και ΕΠΟ είπαν «όχι» στην παρουσία μαθητών

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Τελικού Κυπέλλου Novibet, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (24/5, 20.30) η Αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά το αίτημα των ομάδων για έστω περιορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να δοθούν μόνο 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ (20 σε κάθε ομάδα).

Επίσης, Α αστυνομία αλλά και η ΕΠΟ, είπαν «όχι» και στην παρουσία μαθητών, καθώς υποστήριξαν πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω των συνοδών.

Από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ