aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΤελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Και πάλι στο προσκήνιο η επιλογή της Κύπρου!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Και πάλι στο προσκήνιο η επιλογή της Κύπρου!

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Το σενάριο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο είναι ξανά στο τραπέζι και μάλιστα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα metrosport.gr, το ΓΣΠ είναι και πάλι στο τραπέζι για διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στις 18 ή 19 του μήνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Οι ζυμώσεις για την έδρα του τελικού κυπέλλου συνεχίζονται. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr στο προσκήνιο επανέρχεται η επιλογή της Κύπρου και του ΓΣΠ για 18 ή 19 του μηνός, χωρίς την παρουσία κόσμου, και, μάλιστα, έχει ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής (5/5) ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η πρώτη ανταπόκριση από την κυπριακή ομοσπονδία είναι θετική, αλλά και πάλι απομένει το ok της αστυνομίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί εκεί, το Αγρίνιο παραμένει το «φαβορί», χωρίς, όμως, να βρίσκεται στην προκύρηξη, απλώς η ΕΠΟ θέλει να έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι χαλάσει τελευταία στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ