aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΣτον αέρα και τα άλλα τρία ματς του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω του χιονιά!

Στον αέρα και τα άλλα τρία ματς του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω του χιονιά!

Η πρωτοφανής επέλαση του χιονιά στην Αττική και γενικότερα στη χώρα επηρεάζει, φυσικά και το ποδόσφαιρο!

Ήδη από νωρίς έχει αναβληθεί η αυριανή (25/1) ρεβάνς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου έχει κοπεί και το ρεύμα!

Την ίδια στιγμή, όμως, ανοικτό είναι, πλέον, το ενδεχόμενο να αναβληθούν και οι άλλοι τρεις επαναληπτικοί, της Τετάρτης (26/1), στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τις ομάδες και δεν αποκλείεται -κάθε άλλο- να αναβληθούν και οι ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και της Λαμίας με τον Άρη. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν την Τρίτη και θα παίξουν ρόλο, φυσικά, οι καιρικές συνθήκες -και το αν υπάρχει περιθώριο για αναβολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ