aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόκριση με ζόρι για ΑΕΛ και Τρίκαλα

Σπουδαία πρόκριση για την ΑΕΛ. Παρότι τα βρήκαν σκούρα, οι «βυσσινί» λύγισαν τον Διαγόρα στη Ρόδο στην παράταση (1-2) και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ο Μαυριάς είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 41’, με τον Ραφίνια στο 78’ να ισοφαρίζει για λογαριασμό των γηπεδούχων και να στέλνει το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Γιάκος με πέναλτι στο 97’ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛ, που προκρίθηκε στην 5η φάση.

Πρόκριση για τα Τρίκαλα στην παράταση κόντρα στον ΑΟ Υπάτου (0-1), ενώ τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκαν οι Αναγέννηση Καρδίτσας και Άγιος Νικόλαος κόντρα σε Αλμωπό Αριδαίας και Κοζάνη, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της 4ης φάσης:
Παναχαϊκή – Αιγάλεω 1-0
Διαγόρας – ΑΕΛ 1-2 παράταση (1-1 καν. διάρκεια)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 πέναλτι (1-1 παράταση, 0-0 καν. διάρκεια)
Προοδευτική – Ξάνθη 0-2
Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 2-0
Κοζάνη – Άγιος Νικόλαος 4-5 πέναλτι (1-1 καν. διάρκεια και παράταση)
Α.Ο. Υπάτου – Τρίκαλα 0-1 παράταση (0-0 καν. διάρκεια)
Πανσερραϊκός – Ηρακλής 2-1
Λεβαδειακός – Καλαμάτα 2-0

Άνευ αγώνων έχουν προκριθεί οι Ηλιούπολη, Κηφισιά, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμμη και Καλλιθέα. Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης όπου θα μπουν και οι 10 από τις 14 ομάδες της Super League 1 (δεν συμμετέχουν οι πρώτοι τέσσερις της περσινής βαθμολογίας) θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες και οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-27-28/10.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ