aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέρασε αλλά… δύσκολα από την Πρέβεζα ο ΟΦΗ

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Καστάνιος, που μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καμάου στο 25ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βάτερμαν, με τους Κρητικούς να παίρνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο με το μίνιμουμ σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Αχέροντας Καναλακίου (Β. Τζιάρρας): Bλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου (50’ Κυριάκης), Ζδράβος, Φράγκος, Πότσης (72’ Εμβραΐζογλου), Γεωργίου (72’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (50’ Βασιλειάδης).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γκαγιέχος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Γρίβας), Σελίμοβιτς (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντούινεν (59’ Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ