aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαNovibet Κυπέλλου Ελλάδος: Διαιτητής του τελικού ο Φέλιξ Μπριχ

Novibet Κυπέλλου Ελλάδος: Διαιτητής του τελικού ο Φέλιξ Μπριχ

Ο πολύπειρος Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/05-20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γκούντερ Περλ με βοηθό του τον Βασίλη Νικολακάκη.

Ο εν λόγω ρέφερι είχε σφυρίξει το πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Φάληρο, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0. Ο ίδιος είχε οριστεί στον τελικό Κυπέλλου του 2020 μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ αλλά τελικά έγινε αντικατάστασή του με τον Κάιπερς.

Στο παρελθόν, Φέλιξ Μπριχ, έχει διευθύνει αγώνα του Παναθηναϊκού (Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς 1-1 το 2008 και Παναθηναϊκός-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 το 2009) του Ολυμπιακού (Ολυμπιακός-Παρί 1-4 το 2013), του ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4 το 2018) και της Ελλάδας (Βέλγιο-Ελλάδα 1-1 το 2017). Eπίσης ήταν και στο Ολυμπιακός-Πόρτο 0-2 το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«O Γερμανός διαιτητής, Felix Brych, θα είναι διαιτητής του εφετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023 AEK-ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Τετάρτη 24/05/2023, 20:30).

Στη διαιτητική ομάδα του τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:

1ος Βοηθός: Mark Borsch
2ος Βοηθός: Stefan Lupp
4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
VAR: Gunter Perl
AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης
Παρατηρητής: Βασίλειος Τεροβίτσας

Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς αξιωματούχων διαιτησίας του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ