aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚύπελλο Ελλάδας: «Θετικός ο πρόεδρος της Κρύσταλ Πάλας να γίνει ο τελικός στο γήπεδό της»

Κύπελλο Ελλάδας: «Θετικός ο πρόεδρος της Κρύσταλ Πάλας να γίνει ο τελικός στο γήπεδό της»

Η αγγλική εφημερίδα «thesun» αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις είναι ανοιχτός στο να γίνει ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στο γήπεδο της ομάδας του, το «Σέλχαρστ Παρκ».

Τελικός Novibet Κυπέλλου: Οι 16 προορισμοί και ο «λευκός καπνός» στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ

Παρ’ ότι γνωρίζει τον υψηλό κίνδυνο που υπάρχει για το ξέσπασμα των επεισοδίων, δεν θεωρεί πως υπάρξει πρόβλημα. Η Κρίσταλ Πάλας έχει ακόμη τρία παιχνίδια στην Premier League. Εκείνα με την Μπόρνμουθ (13/05) και την Νότιγχαμ Φόρεστ (28/05) είναι εντός, όμως οι ημερομηνίες τους δεν συμπέφτουν με τις 24 Μαΐου, που είναι η ημερομηνία για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε πως για σήμερα (12/05) είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το που θα λάβει τελικά χώρα ο τελικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ