aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚύπελλο Ελλάδας: Δια χειρός Κατσουράνη θα γίνουν οι κληρώσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Δια χειρός Κατσουράνη θα γίνουν οι κληρώσεις

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004 Κώστας Κατσουράνης, και όχι παράγοντας της ΕΠΟ, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29/12 το μεσημέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, την κλήρωση για την προημιτελική φάση, την ημιτελική και τον γηπεδούχο του τελικού.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Την κλήρωση, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ