aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΚαθάρισε Ηλιούπολη και πρόκριση ο Τσούκαλος για τη Λαμία

Καθάρισε Ηλιούπολη και πρόκριση ο Τσούκαλος για τη Λαμία

Χωρίς στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μιας και φρόντισε να μετουσιώσει όποια ευκαιρία της δόθηκε, η Λαμία πήρε σπουδαία πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 3-0 της μαχητικής Ηλιούπολης στην Καλλιθέα.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να είχαν τον απόλυτο έλεγχο και να κέρδισαν τις εντυπώσεις, όμως στο 13′ και μετά από σέντρα του Μανουσάκη, ο Τσούκαλος άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα στο 55′, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν απομακρύνθηκε σωστά η μπάλα στη σέντρα του Τζανδάρη και έγραψε το 2-0.

Λίγο αργότερα η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι, ο Σάμιος κέρδισε πέναλτι για ανατροπή από τον Σαράνοφ, ο Κράσι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Σέρβος τερματοφύλακας το «έβγαλε», για να έρθει σε μια ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του ματς ο Μαζουλουξής και να γράψει το τελικό 3-0.

Έτσι, ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε το 5/5 ως προπονητής κόντρα στην Ηλιούπολη, η οποία από την πλευρά της αγωνίστηκε μετά από 11 χρόνια με ομάδα από τη Super League (τελευταία με τον Ολυμπιακό). Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός του Πολίτη, που έσπασε το χέρι του και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ